Willemijn Smeets

Jarenlang was het podium mijn thuis. Ik maakte cabaret en muziek. Ik mocht spelen, vertellen en delen. Ik dook in de magie van het theater en genoot van het contact met mijn publiek. Maar ik ging in het begin ook op mijn bek en had vreselijke plankenkoorts. Niet handig in mijn vak. Door de jaren heen leerde ik echter elk publiek te bespelen en daar steeds meer van te genieten.

De beste les die ik heb geleerd was om steeds meer als mezelf op het podium te staan. Want ik ben mijn verhaal. Jij bent jouw verhaal. Hoe dichter je bij jezelf blijft, des te boeiender jij voor je publiek bent. Je nodigt ze als het ware uit: “Neem gerust een kijkje in mijn verhaal, mijn hart en mijn passie!”

Maar dat is ook kwetsbaar. Dus hoe doe je dat zonder je naakt te voelen? Hoe kom je over zoals jij dat wilt? Daar kan ik je bij helpen. Mijn kracht is het lezen van lichaamstaal. Je lijf vertelt namelijk altijd het ware verhaal, maar de meeste mensen hebben geen idee wát het vertelt. Samen onderzoeken we wie jij bent en wat de wereld daar van mag zien. Spannend? Zeker, lichaamstaal is nogal persoonlijk. De moeite waard? Absoluut! Door inzicht en kleine veranderingen straal je voortaan uit hoe krachtig, grappig of energiek je écht bent. Hoe tof is dát?!

Ik ga met je op zoek naar wat voor jou een krachtige manier is om je lichaamstaal in te zetten. Dat doe ik met technieken uit het theatervak en met praktische tips waar je meteen iets aan hebt. Ik zie razendsnel waar in jouw lijf de spanning zit. Door die spanning positief te gebruiken kun je de energie gericht inzetten als jouw geheime wapen.

Powered by Bex*