Theo Hendriks

In mijn jeugd waren nogal wat mensen voor korte of langere tijd mijn held: de vier Beatles, de vijf Thunderbirds, Batman, Floris of Johan Cruyff, om er maar een paar te noemen. In dat rijtje mag Aart Staartjes zeker niet ontbreken. Op zondagavond, vlak voor Sport in Beeld, vertelde hij een verhaaltje. Af en toe was hij in beeld, dan weer werden kleurige prenten vertoond – terwijl ik toch echt naar een zwartwit tv zat te kijken – waarop werd ingezoomd zodat het leek alsof er beweging in zat.

Nog steeds zijn verhalenvertellers voor mij de echte helden. Ze nemen ons mee, voeren ons weg naar andere werelden en laten ons hun avonturen volop meebeleven.

Alleen zij weten hoe het verhaal verdergaat, alleen zij kennen de afloop. Met hun verhalen veranderen ze de wereld voorgoed.

Vertellen, goed vertellen, laat anderen beter luisteren. Echte leiders hebben daarom een eigen verhaal dat ze heel goed kunnen vertellen. Ik help je met het (her)vinden van dat verhaal. Een verhaal waarmee je krachtig en authentiek jouw drijfveren, ideeën en plannen tot leven wekt, waarmee je verandering en vernieuwing versnelt en mensen in beweging brengt. Samen gaan we op zoek naar dat verhaal én naar de meest impactvolle manier om het op een tot de verbeelding sprekende manier te vertellen.

Powered by Bex*