Serge van Rooij

Ik speel al mijn hele leven met Lego. Ok, als tiener even niet. Maar sinds een jaar of tien heb ik de ‘dark ages’ achter me gelaten en geniet ik weer van de kleine kleurige blokjes. Waarom? Omdat Lego het kind in mij wakker houdt. Omdat het voor mij ZEN momentjes zijn in een druk leven. Maar vooral omdat je er alles mee kunt maken wat je bedenkt. En zo kijk ik ook naar de wereld. Als je het kunt bedenken, dan kun je het realiseren.

Als leider heb je meestal anderen nodig om ideeën te realiseren. Dan is het essentieel om jouw idee in de hoofden van die mensen tot leven te wekken.

Het valt echter niet mee om een idee, visie of strategie goed over te brengen. Je hang naar compleetheid kan in de weg zitten. Of je introverte aard. Of juist je enthousiasme waardoor je niet te stoppen bent. Wat de reden ook is, ik kan je helpen.

Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste bouwstenen. Daarvoor heb ik een unieke methode ontwikkeld. Het resultaat is een krachtige boodschap die jouw idee tot leven wekt. Zodat mensen je helpen omdat ze het zelf willen en niet omdat ze het moeten.

Powered by Bex*