Executive Presence is te leren

“Had ik maar net zoveel talent als Michelle Obama..”

“Tja… maar ik ben nu eenmaal niet zo charismatisch als Elon Musk.”

“Ik ben nu eenmaal introvert.”

Zomaar wat uitspraken van mensen die we hebben geholpen hun impact te vergroten. Allemaal waren ze ervan overtuigd dat Executive Presence een talent is dat je hebt of niet hebt. Inmiddels hebben ze ervaren dat het een set vaardigheden is. Waar ze hard aan werken. En waar ze succes mee hebben. Want Executive Presence is de allerbelangrijkste competentie van leiders. Anderen noemen het ook wel impact. Het geeft glans aan je ideeën, het blaast leven in je plannen, het is de vonk waarmee je alles in beweging zet:

* In vergaderingen maak je ineens wel indruk met je ideeën
* Je hebt op een authentieke wijze meer autoriteit
* Je plannen worden uitgevoerd omdat anderen je willen helpen
* Publiek hangt aan je lippen tijdens presentaties
Je wordt uitgenodigd om mee te denken over plannen van anderen

Executive Presence is altijd persoonlijk

“Ik ga echt géén toneelspelen hoor!”

“Dan moet je weer door het zoveelste ‘op maat’ developmentprogramma heen..”

“Ik hou niet van trucjes en maniertjes. Ik ben wie ik ben.”

Herkenbaar? Wij houden er ook niet van. Daarom trainen we géén groepen. Hebben we ook géén modules. En al helemaal geen kant-en-klare trainingen waar je voor kunt inschrijven.

Doen we dan zomaar wat? Nee zeker niet. Onze jarenlange ervaring, kennis die gestoeld is op wetenschappelijke inzichten en methoden die zich in de praktijk bewezen hebben, delen we met jou.

Onze aanpak is net zo uniek als jij bent

We gaan op zoek naar de beste versie van jou. En dat vereist een aanpak die net zo uniek is als jij bent. Daarom maken we een Personal MAP die inzicht geeft in je sterktes en aandachtspunten. We dagen je uit, stellen aannames ter discussie en houden je een spiegel voor. Met maar één doel: een leider met executive presence die ogenschijnlijk moeiteloos mensen inspireert, aan zich bindt en mensen in beweging krijgt. En zo ideeën succesvol tot leven wekt.

Wil je vrijblijvend meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Powered by Bex*